Intact Denmark – Forening mod omskæring af børn

– fordi både drenge, piger og interkønnede børn har ret til beskyttelse mod kønslemlæstelse

Donationer

Intact Denmark modtager gerne donationer. De gør en stor forskel for vores arbejde.

Sådan bruges pengene

Pt. bruges vores midler primært til opmærksomhedsskabende aktiviteter, simpelthen fordi det er sådan, vi skal skabe politisk vilje til at lovgive og udvikle oplysningskampagner rettet mod familier fra omskæringskulturer, det er blandt andet drift af hjemmeside og sider på social medier, samt deltagelse i arrangementer både i  Danmark og udlandet.

Vi har deltaget ved konferencer i Tyskland, Finland, USA og England. Det har ført til et godt internationalt samarbejde.

Ydermere har vi været til Folkemøde, afholdt arrangementer rundt omkring i landet. Haft møde med FNs specialrapportør for religiøs frihed, haft utallige møder med politikere fra næsten samtlige partier osv. osv.

Facebook og andre sociale medier

Indtil videre har Intact Denmark prioriteret at være til stede på Facebook og Twitter. Begge medier er som udgangspunkt gratis og Facebook bruges i stort omfang af den brede befolkning, mens Twitter er populært blandt politikere, debattører og journalister.

Desværre er Facebook ikke helt så gratis, som man ellers skulle tro, hvis man skal have fornuftig effekt af mediet. For nogle år siden ændrede Facebook nemlig sine algoritmer, altså måden nyhedsstrømmen prioriteres til dig og mig og alle de andre brugere.

Føler Intact Denmark - Forening mod børneomskæringDet betyder, at sider som Intact Denmark nedprioriteres. Vores opdateringer vises maksimalt til 1/3 af dem, der har ‘synes godt om’ siden. Derfor er det let at gå tabt i nyhedsstrømmen, særligt hvis brugerne har mange venner eller har ‘synes godt om’ mange sider.

Heldigvis kan brugerne selv sørge for at få en lidt højere andel af vores opdateringer ved at aktivere ‘følger’ funktionen øverst på foreningens hjemmeside.

Men det er selvfølgelig ikke nok, vi skal jo gøre en forskel. Derfor bruger vi ind i mellem donerede midler på at købe Facebook-annoncer for vores statusopdateringer og for foreningens arbejde generelt.

Vi skal ud til den store brede offentlighed for at få budskabet ud. Det kræver penge. Derfor er din donation alt afgørende.

BLIV MEDLEM AF INTACT DENMARK – det koster kun kr. 100 om året.

Gem

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s