Intact Denmark – Forening mod omskæring af børn

– fordi både drenge, piger og interkønnede børn har ret til beskyttelse mod kønslemlæstelse

Joanna Palani synes godt om Intact Denmark – Forening mod børneomskæring

1 kommentar


11059351_192071341156998_4271654855437531121_nDu kender formentlig Joanna Palani som den dansk-kurdiske Syriens-kriger, der har fået frataget sit pas, fordi hun flere gange har rejst til Mellemøsten og kæmpet mod ISIS.

Nu er hun også Intact Denmarks ‘synes godt om’ nummer 5.000.

Faktisk ved vi ikke præcis, om hun var nummer 5.000. Men vi ved, at hun var en af de 7 sidste, der gav siden et ‘synes godt om’, før vi ramte det magiske tal.

BLIV MEDLEM af Intact Denmark – det koster kun kr. 100 pr. kalenderår

Vi havde på fornemmelsen, at Joanna ville have noget interessant at sige om omskæring af raske børn, og vi blev ikke skuffede.

“Forældrenes opgave er at fortælle barnet det er helt okay som det er, ikke at skære noget af barnet.

Et menneskes krop er fuldendt som det er. Et menneske har fysisk ikke brug for at skære noget forhud af af nogen som helst grunde. Men vælger den enkelte som voksen selv at gøre det, kan jeg ikke bestemme.

Men at forældre på baggrund af DERES religion gør det eller en anden grund, er IKKE acceptabelt. Min familie er muslimer, men det er jeg ikke! Skulle jeg så osse leve under deres religionsregler -osse som barn? Det er en krænkelse imod børnenes rettigheder og vilkår.”

 

Forfatter: Lena Nyhus (@iqvixen / Twitter)

Passionate defender of human rights, & children's rights (the same thing, really), bodily integrity and secular humanism. Founder and Chair of Intact Denmark - Forening mod børneomskæring and 'Just a Snip' - against genital mutilation.

One thought on “Joanna Palani synes godt om Intact Denmark – Forening mod børneomskæring

  1. Kurdisk-danske Joanna Palani er offer for et klokkerent justitsmord, idet domstolen har velsignet, at politiet har taget hendes pas fra hende. Hun er beskrevet som “syrienskriger” og smiler selv skævt af det, det er noget tågesnak. Hun er sergent i en kurdisk militærenhed i Irak og kæmper mod IS, hun er altså i danske øjne på den rigtige side!
    Dette svarer til, hvis man havde frataget danske statsborgere deres pas, hvis de havde planer om at deltage i Den spanske Borgerkrig imod Franco!!
    Som hendes forsvarer, Thorkild Høyer, sagde det: Hun risikerer at blive betragtet som desertør, hvis hun ikke melder sig, og så er hun måske i livsfare.

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s