Intact Denmark – Forening mod omskæring af børn

– fordi både drenge, piger og interkønnede børn har ret til beskyttelse mod kønslemlæstelse

Intact Denmark intager Priden… og medierne

1 kommentar


For første gang, men absolut ikke sidste, indtog Intact Denmark – Forening mod børneomskæring Copenhagen Pride i år.Intact Denmark til Copenhagen Pride / Dagens

Det var herligt. Dels fordi det var en fest, som vi delte med masser af glade mennesker fra nær og fjern og dels fordi vi fik testet vores nye koncept; Penismaskotten. Den var et hit.

BLIV MEDLEM af Intact Denmark – det koster kun kr. 100 pr. kalenderår

I dagens anledning var en af vores frivillige, Nikolaj Diamant Knudsen, hoppet i et oppusteligt peniskostume for at danse sig gennem Pride-paraden. Han dansede i mere end 4 timer i streg. Hoppede, krammede, var med i utallige selfies, lod sig fotografere med (og bokse i bollerne af) både børn og voksne, uddelte high-fives og var i det hele taget bare et hit uden lige.

Hver gang Nikolaj uddelte en krammer fulgte vi andre selvfølgelig op med at fortælle, at “Ham der tissetrolden, han er fra Intact Denmark. Vi arbejder for at stoppe kønslemlæstelse af børn.”

Penismaskotten blev så stort et hit, at den har ramt adskillige forsider bl.a. Dagens, MetroXpress og vigtigst af alt; Pridens egen Facebookside.

Intact Denmark ved Copenhagen Pride 2015 / MetroXpress

Det betyder, at vi arbejder videre med vores planer om at få lavet et egentligt Penismaskotkostume, der giver os mulighed for at demonstrere forhudens funktioner, når vi er ude til events.

Vi får brug for mange donationer og en masse nye medlemmer for at gøre det til en relitet.

Støt Penismaskotten med en donation lige nu.

Vi er meget stolte over at have fået lov til at deltage i fejringen af ligeret i sin allermest festlige form. Tak for en dejlig dag allesammen. Vi ses til næste år.

P.S.:  Som navnet Diamant antyder, har Nikolaj jødisk kulturbaggrund. Intact Denmark har jo medlemmer med både jødisk, muslimsk og kristen kulturbaggrund.

Skærmbillede 2015-08-18 kl. 10.24.06Nogle troende, nogle ikke. Fælles for os alle er, at vi går op i børns ret til egen krop og seksuel og religiøs autonomi. Det vil sige, at enhver som voksen selv må vælge, om de vil vil omskæres eller på anden måde lade sig operere i deres kønsorganer uanset om årsagen er traditioner, skønhedsidealer eller at de forestiller sig, at det skulle være lettere at holde sig ren på den måde.

Forfatter: Lena Nyhus (@iqvixen / Twitter)

Passionate defender of human rights, & children's rights (the same thing, really), bodily integrity and secular humanism. Founder and Chair of Intact Denmark - Forening mod børneomskæring and 'Just a Snip' - against genital mutilation.

One thought on “Intact Denmark intager Priden… og medierne

  1. Er den egentlige grund til jøders og muslimers omskæring ikke, at det bliver svært at onanere, når en mand er omskåret??? Jøder og muslimer får derved større behov for regulært samleje og der bliver derved født flere børn til stammen? Både jøder (ortodokse) og muslimer lever jo fortsat i stamme-kulturer….i modsætning til os i sekulære kulturer, hvor tro og politik er blevet adskilt. I stamme-kulturer er målet stammens overlevelse, underkastelse under stamme-guden og tvungen stamme-loyalitet. – Mænd har brug for samleje eller at onanere nogle gange om ugen. Det går jo helt af sig selv! Men hvordan onanerer man, når man er omskåret? Det må da gøre det besværligt?

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s