Intact Denmark – Forening mod omskæring af børn

– fordi både drenge, piger og interkønnede børn har ret til beskyttelse mod kønslemlæstelse

Sidder du og brænder for at blive aktiv i Intact Denmark?

Skriv en kommentar


Intact Denmark er i fuld gang med en hel masse nye projekter og der er plads til alle, der har lyst til at hjælpe.

Aktivitetsgruppe

Vi har etableret en central aktivitetsgruppe i København, der koordinerer tiltag for hele landet (der er oven i købet også en række internationationale projekter på vej), og vi starter vores første lokalgruppe i Aalborg i maj.

Alle kan bruges

Alle dine kompetencer kan bruges. Er du god til at brygge kaffe? Kom frisk. Er fondansøgninger lige dig? Kom frisk. Har du lyst til at styre vores salg af merchandise? Kom frisk. Er du løber og ivrig efter after at give Intact Denmark opmærksomhed ved årets mange løb rundt omkring i Danmark? Kom frisk. Om du helst vil gå til hånde, eller om du har lyst til at være projektleder, styrer du. Vi finder den rigtige plads til dig.

BLIV MEDLEM af Intact Denmark – det koster kun 100,- pr. kalenderår

Hundredevis af projekter

Der er et væld af muligheder og hundredevis af projekter på bedding. Man skulle tro, at det var løgn, men det er det ikke. Vi har virkelig alle de mange mange gode ideer, som man overhovedet kunne forestille sig. De bliver sat i søen i takt med, at de rigtige mennesker melder sig på banen til at føre dem ud i livet.

Intact Denmark ressourcegruppe på Facebook – for betalende medlemmer, der vil være aktive

Vi hjælpes ad

Bare rolig, ingen bliver kastet ud på dybere vand, end de har lyst til. Der skal nok være opbakning og rådgivning til din indsats i det omfang, som du har brug for.

Det kræver en stærk fælles indsats at skabe verdenshistorie. Og det skal vi. Danmarks skal være verdens første land, der beskytter alle raske børn mod omskæring – uanset køn, kulturel baggrund og forældrenes religiøse overbevisning.

Sådan melder du dig til

En meget stor del af vores praktiske arbejde koordineres via Facebook, så det er lettest, hvis du opretter en profil der. Betalende medlemmer af intact Denmark kan melde sig ind i gruppen Intact Denmark – ressourcegruppe (klik på navnet), der vil alle de aktive projekter blive formidlet.

Du bliver medlem af Intact Denmark ved at tilmelde dig her, det koster kun kr. 100 pr. kalenderår.

Forfatter: Lena Nyhus (@iqvixen / Twitter)

Passionate defender of human rights, & children's rights (the same thing, really), bodily integrity and secular humanism. Founder and Chair of Intact Denmark - Forening mod børneomskæring and 'Just a Snip' - against genital mutilation.

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s