Intact Denmark – Forening mod omskæring af børn

– fordi både drenge, piger og interkønnede børn har ret til beskyttelse mod kønslemlæstelse

Kronik om omskæring: Ingen skærer forhuden af for sjov

2 kommentarer


Ingen skærer forhuden af for sjov - kronik om omskæring
I kronikken Ingen skærer forhuden af for sjov i Politiken i dag skriver Benjamin Krasnik og co. bla.

Jødiske og muslimske mænd, der selv troede, at de havde et godt sexliv, og at alt var vel i buksen, har på det seneste kunnet konstatere, at de er lemlæstede og amputerede. Det har de fået forklaret af den sære alliance af nationalkonservative og følelsesladede spædbarnsfrelsere. De har hæftet sig på en håndfuld jødiske, muslimske og andre omskårne mænd, som ønsker at rejse en kritik af omskæring via foreningen Intact Denmark. Foreningens hensigt er at give fremtidens jødiske og muslimske mænd et bedre sexliv ved at forhindre, at små børn omskæres. Som altid er blandingen af angst for andres ukendte kultur og noget med små drenges tissemænd en herligt potent cocktail for dem, som enten er bekymrede for gamle Danmark eller opsatte på at komme hjælpeløse nyfødte børn til undsætning. Hvad der kunne være blevet til en væsentlig debat blandt jøder og muslimer om omskæring som tradition og symbol i en moderne verden, er derfor i stedet blevet et offentligt råbekor.

Forfatter: Lena Nyhus (@iqvixen / Twitter)

Passionate defender of human rights, & children's rights (the same thing, really), bodily integrity and secular humanism. Founder and Chair of 'Just a Snip' - against genital mutilation and Intact Denmark - Forening mod børneomskæring.

2 thoughts on “Kronik om omskæring: Ingen skærer forhuden af for sjov

 1. er det ikke indlysende, at den sarkasme Benjamin Krasnik og co (?) benytter sig af, skal dække over en meget dårlig sag?
  Livet har lært mig, at den meste arrogance dækker over skræk

  sagen er, blandt andet, at de jødiske fortalere for drengeomskæring dårligt kan vende ryggen til traditionen, uden samtidigt at erkende, at man har gjort millioner af jødiske drengebabyer grusomt uret gennemn tusinder år.
  amen!

 2. Jøder og muslimer kæmper imod sund fornuft. Jøderne har som andre stammer tidligere uden tvivl benyttet sig af menneske-ofringer for at formilde deres gudsfantasi. Det er/har været helt almindelig i stamme-kulturer overalt i verden. Men Abraham – sådan lyder en mytologisk historie – skulle ikke slå sin søn ihjel, alligevel. I stedet blev lavet en pagt: – Hvis alle jødiske mænd ofrer det yderste af deres penis, så vil Jahve-guden beskytte det jødiske folk. – Hvad er det for noget eventyrligt bavl? Hvad har det hjulpet? Jødernes historie er jo ret så grum. Og hvad har det ene med det andet at gøre? Det er rent nonsens – en pagt? At ofre et (følsomt) stykke af sit parringsorgan…..det er dog en væmmelig gudsfantasi, jøderne har tillagt sådan noget.
  Muslimer har kopieret jøderne, hugget den jødiske mytologi. – Nu har vi så to gamle stammefolk, der er hinandens fjender, men er enige om at lemlæste alle mænds parringsorganer p.g.a. gammel mytologisk historie om, at en gammel jødisk-og-muslimsk patriark har aftalt det med fantasiguden. – – Kan man finde noget mere åndsvagt udtryk for, hvor idiotisk såkaldt religion kan udarte sig? Nu begås der stamme-tvang og overgreb på alle måder.
  Det har intet med religionsfrihed at gøre, at alle drenge i stammen tvinges til at blive lemlæstet. Hverken muslimer eller jøder har en religion. De har “kun” stamme-kulturer, hvor overtro og hverdag (politik) ikke kan adskilles. Overtro og hverdag et sammenrodet. Stamme-overtroende bør ikke have lov til at lemlæste og forfølge hinanden, når de samtidig befinder sig i et demokrati, hvor enhver har sin frihed som borger.
  – – Det er syge argumenter, der præsteres fra jødiske og muslimsk side, i forsøg på at argumentere for deres fantasiguds ret til at forsætte en dum og stenalderagtig stamme-tradition. Stamme-folkene bruger ordet religionsfrihed, men de mener deres stamme-kulturs frihed til fortsat at undertrykke og lemlæste “deres” stammefolk, – selvom de også er borgere i “vores” demokrati.

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s