Intact Denmark – Forening mod omskæring af børn

– fordi både drenge, piger og interkønnede børn har ret til beskyttelse mod kønslemlæstelse

Med bar rumpe til kamp mod omskæring

Skriv en kommentar


Glen Callender fra den canadiske organisation CAN-FAP, tager ind i mellem ud og fortæller om forhudens fantastiske funktioner med masser af humor og syn for sagen.

Glen Callender - OmskæringCAN-FAB er egentlig en forkortelse for Canadian Foreskin Awareness Project, altså Det canadiske forhudsbevidstheds projekt, men det er også et fantastisk kækt lille ordspil, der betyder noget i retning af “kan spille pik”. Glen er et supergodt eksempel på, at man sagtens kan tackle alvorlige emner med masser af godt humør. Derfor deler vi hans billede her i dag.

Billedet er taget af James Loewen, der også løbende laver spændende videoer fra hele verden om genital autonomi. Det vi på dansk kalder retten til kønslig selvbestemmelse. Du kan besøge James YouTube-kanal her og læse mere om alt det gode arbejde som Glen gør her.

Intact Denmark har også en You-Tube kanal med nogle gode videoer. Den mangler vi en redaktør til, så vi kan få tilføjet mange flere relevante videoer med relation til børneomskæring. Er det måske dig?

Forfatter: Lena Nyhus (@iqvixen / Twitter)

Passionate defender of human rights, & children's rights (the same thing, really), bodily integrity and secular humanism. Founder and Chair of Intact Denmark - Forening mod børneomskæring and 'Just a Snip' - against genital mutilation.

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s