Intact Denmark – Forening mod omskæring af børn

– fordi både drenge, piger og interkønnede børn har ret til beskyttelse mod kønslemlæstelse

UNICEF og ligestillingen

1 kommentar


UNICEF
Vores aktive medlem Jakob Waehrens, har i dag sendt dette brev til Unicef

Til Unicef Danmark,

jeg er så lige endnu engang stødt på jeres reklame for at støtte sagen mod pigeomskæring. Denne gang tales der i vanlig stil til følelserne med et billede af en ung pige med overskriften “Fatma undgik omskæring”… Og det er virkelig meget glædeligt for Fatma, for omskæring af børn er en modbydelig handling, som bør bekæmpes og stoppes! Desværre undgik Ahmed, Isaf, Muhammed, Simon, Davis, Josef og alle de andre over tusind drenge der hvert år kønslemlæstes i vores eget land Danmark ikke at blive omskåret. Og sammen med dem de mange, mange millioner andre drengebørn i hele verden, som hvert år får skåret et vigtigt, beskyttende og meget følsomt stykke af deres penis af – udelukkende pga af gamle forstokkede, religiøse ritualer og vaner som har sit udspring i at nedsætte følsomheden af penis på samme måde som man ved piger ønsker at nedsætte følelsen i klitoris for at hæmme seksualdriften når de bliver voksne. For tilsyneladende er både politikere og humanitære organisationer fuldstændigt ligeglade med kønslemlæstelse af drenge, som på mange måder kan sidestilles med de fleste former for pigeomskæring. Det er ikke mindre end en skandale, at der her gøres forskel på piger og drenge, når der ikke burde gøres forskel overhovedet!
God weekend…Mvh/BR/VG-Jakob

Jakob Waehrens, M.Sc.,MBA
Direktør / CEO

Jakob Waehrens

Intact Denmark – Forening mod børneomskæring er ikke ansvarlig for indholdet af denne artikel. De beskrevne holdninger er alene forfatterens ansvar.

Forfatter: Lena Nyhus (@iqvixen / Twitter)

Passionate defender of human rights, & children's rights (the same thing, really), bodily integrity and secular humanism. Founder and Chair of Intact Denmark - Forening mod børneomskæring and 'Just a Snip' - against genital mutilation.

One thought on “UNICEF og ligestillingen

  1. Fik Jakob Waehrens et svar fra UNICEF DK?

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s